Hoe activeer ik een internetbundel voor mijn Prepaid simkaart?

Internetbundel activeren
Zodra je de Simyo simkaart ontvangt, kun je direct een internetbundel aanschaffen op Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Je kunt er ook voor kiezen om je maandbundel automatisch te verlengen, dan krijg je automatisch een nieuwe maandbundel zodra de geldigheid van 30 dagen is verstreken.

Is je internetbundel op?
Dan kun je een nieuwe bundel aanvragen op Mijn Simyo onder het kopje Overzicht. Maak je gebruik van automatisch verlengen? Zet dan deze optie even uit, daarna heb je de mogelijkheid om een nieuwe internetbundel aan te schaffen en om het automatisch verlengen van je maandbundel weer te activeren.

Let op: als je internetbundel op is, blijft internet actief en betaal je weer het standaardtarief van € 0,15 per MB. Kijk daarom regelmatig op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app om te controleren hoeveel MB's je nog over hebt.

Hoe zet ik mobiel internet aan of uit?
De internetoptie kun je aan- en uitzetten op Mijn Simyo onder het kopje Instellingen - Internet en bellen. Als deze uit staat, kun je niet internetten ook al heb je wel een internetbundel. Staat de internetoptie aan, maar krijg je geen verbinding? Check dan de internetinstellingen in je telefoon.

Wil je juist geen gebruikmaken van Prepaid internet? Zet de optie “Internetten in Nederland” dan uit.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

.