Eigen apparatuur configureren en gebruiken

Zelf instellen van internet & bellen op je telefoon
Als je de automatische instellingen zou willen vervangen voor handmatige instellingen voor mobiel internet en mobiel bellen, kijk dan op onze Toestelhulp voor de instellingen voor mobiel bellen of mobiel internet.

Specificaties
We maken als Simyo gebruik van het KPN netwerk. De specificaties voor mobiel internet en 4G bellen/ VoLTE zijn zeer uitgebreid en vaak alleen aan te passen in de meeste telefoons door eigen versies van het besturingssysteem te maken. Dit is vooral voor fabrikanten interessant. Daarom heeft KPN besloten om deze instellingen bij de GSMA onder te brengen, waar iedere fabrikant toegang toe kan krijgen.

Suppliers/manufacturers: for the correct settings to allow a mobile device to call/use data on the KPN network; see GSMA.

Houd je je niet aan de instructies op deze pagina of volg je onze aanwijzingen over het gebruik van eigen apparatuur niet op? Dan kan Simyo je (tijdelijk) afsluiten van het netwerk en de dienst (tijdelijk) stopzetten. Dat kan bijvoorbeeld als de veiligheid van ons netwerk in gevaar raakt, er storingen ontstaan of andere gebruikers van ons netwerk hinder ervaren.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

.