.

Terug naar overzicht
6,410x gelezen
Terug naar overzicht
Sim only | Telefoons & Tech |

Veelbellers bestaan nog steeds

Amsterdam, 17 jul 2012 - Mensen die meer dan twintig uur per maand bellen met hun mobiele telefoon; ze bestaan nog steeds! Ook in het tijdperk van de smartphone die veel verschillende digitale manieren biedt om mobiel contact te leggen. Deze grootverbruikers zijn soms aan het stoeien met meerdere simkaarten, om maar niet over de belbundel heen te gaan. Er is bijna geen betaalbaar abonnement te vinden voor deze XXL-gebruikers.
De meeste providers hebben de belbundels juist afgestemd op klanten die steeds minder bellen. Een goed voorbeeld is Bliep, de provider die prepaid simkaarten verkoopt die helemaal zijn gericht op sms en mobiel internet.

Mega-belbundel

Maar waar kunnen de grootverbruikers dan nog terecht? Op de onafhankelijke vergelijkingssite Bellen.com zijn maar vijf belbundels te vinden die meer dan duizend belminuten per maand bevatten. Ze kosten veelal rond de zestig tot honderd euro per maand. Soms hebben ze beperkingen zoals alleen bellen met abonnees van dezelfde provider of uitsluitend naar vaste nummers.

De enige provider die sinds kort een betaalbare mega-belbundel aanbiedt, is sim only provider Simyo. Vrij van de eerder genoemde beperkingen levert deze provider een zogeheten XXL-abonnement met maar liefst 1250 belminuten. Er bestaat geen enkele andere belbundel die zoveel minuten bevat voor zo weinig geld. Er zit binnen de prijs - nog geen 35 euro per maand - ook nog een databundel van 500 mb bij. En, niet onbelangrijk, de belbundel is maandelijks op te zeggen of te wijzigen.

Lees het volledige artikel over veelbellers of bekijk de Simyo sim only bundel.

Update: Simyo heeft per 14 maart 2017 zijn bundels vernieuwd. De XXL-bundel is vervangen voor een onbeperkt bellen bundel.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.