Sim Only voordeel visual

Sim Only: alle voordelen op een rijtje

Sim only Telefoons & Tech

Zoek je een nieuw telefoonabonnement en weet je nog niet wat je moet kiezen? In dit artikel lees je wat de belangrijkste voordelen zijn van Sim Only.

Sim Only in het kort uitgelegd

Simyo Sim OnlySim Only is een abonnement waarmee je mobiel kunt bellen, sms’en en internetten. Van je provider ontvang je met Sim Only alleen een simkaart. Je zorgt zelf dat je een mobiele telefoon of smartphone hebt.

De voordelen van Sim Only

Deze abonnementsvorm heeft een aantal voordelen ten opzichte van een abonnement met telefoon. Deze sommen we hieronder voor je op.

Lage maandelijkse lasten

Simyo vroegboekkorting geldBij Sim Only is de prijs van de telefoon niet verrekend in het abonnement. Je bent per maand dus minder geld kwijt dan bij een abonnement met telefoon. Wel zorg je zelf voor een mobiele telefoon of smartphone. Dit kan een gebruikt apparaat of een nieuw toestel zijn. In het laatste geval betaal je in één keer de telefoon. Uit onderzoek blijkt dat Sim Only met losse telefoon de voordeligste combinatie is. Je betaalt minder geld als je zelf de smartphone koopt, dan wanneer je deze tijdens de abonnementsperiode afbetaalt.

Groter smartphone-aanbod

Simyo Prepaid verschilElke simlockvrije mobiele telefoon of smartphone is geschikt voor Sim Only, maar niet elk toestel is verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Dit komt omdat providers niet elke telefoon interessant genoeg vinden om aan te bieden, terwijl er juist veel goede betaalbare smartphones zijn. Deze telefoons kun je met Sim Only dus wél gebruiken. Dit is een voordeel ten opzichte van een abonnementen waarbij je de telefoon krijgt meegeleverd, want je kunt kiezen uit meer smartphones.

Doorbellen met dezelfde telefoon

Simyo lekker bezigWaarom zou je een nieuwe telefoon nemen als je huidige nog prima werkt? Je kunt vaak je huidige telefoon gebruiken in combinatie met een Sim Only abonnement. Dat scheelt weer tijd om aan een nieuw toestel te wennen. Bovendien bespaar je zo geld, omdat je niet iets koopt dat je toch nog niet nodig hebt.

De extra voordelen van Sim Only bij Simyo

Sim Only van Simyo is flexibel en duidelijk. Hieronder lees je de twee belangrijkste voordelen.

Maandelijks aanpasbaar via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app

Simyo Sim Only internetbundelBij Simyo kun je altijd gratis het formaat van je bel- en internetbundels naar boven en beneden aanpassen. Dit doe je via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Zo zit je niet vast aan een abonnement dat na een tijdje misschien helemaal niet meer bij je past. Sim Only van Simyo verandert, als je wil, met jou mee! Je leest hier hoe dat precies werkt.

Mijn Simyo en de Mijn Simyo app hebben nog een aantal voordelen. Je ziet hier ook je verbruik, zodat je met een druk op de knop precies weet hoeveel MB’s je bijvoorbeeld nog overhebt. Ook kun je op Mijn Simyo en de Mijn Simyo app verschillende instellingen aanpassen.

Maandelijks opzegbaar

Simyo smartphoneSim Only van Simyo is maandelijks opzegbaar, waardoor je nergens aan vastzit. Je kunt er ook voor kiezen om Sim Only een jaar vast te zetten. Het tarief van de bundels is dan nóg lager. Bovendien krijg je bij Simyo nog meer korting als je je abonnement na twaalf maanden opnieuw voor een jaar vastzet. Je krijgt dan korting op je belminuten en ontvangt gratis MB’s. Ook dan kun je nog maandelijks gratis je bundels aanpassen.

Sim Only nieuwe bundels Simyo

 

Betaalbare Sim Only telefoons bij Simyo

Simyo KlantenserviceWil je tijdens je Sim Only abonnement een nieuwe telefoon? Dat kan altijd. Simyo heeft een Telefoonshop waar alleen smartphones te koop zijn met een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien ontvang je als Simyo klant 10% korting!
Update 14 februari 2017: De Simyo Telefoonshop bestaat niet meer.