.

Terug naar overzicht
8,559x gelezen
Terug naar overzicht
Simyo |

Samenwerking Genoeg Magazine en Simyo: Genoeg maakt Gelukkig!

Misschien heb je het wel gezien: sinds kort staan er op ons blog verhalen van Genoeg Magazine. Dat is natuurlijk geen toeval. Simyo en Genoeg Magazine zijn namelijk gaan samenwerken. We hebben hetzelfde motto: Genoeg maakt Gelukkig.

Vera

In de verhalen van Genoeg Magazine staan tips om meer te doen met minder. Dit sluit goed aan bij onze bellers, want die weten vaak heel goed wat ze nodig hebben. Simyo en Genoeg Magazine passen dus goed bij elkaar. Inmiddels staan er drie verhalen van Genoeg Magazine op het Simyo Blog.

Het eerste artikel gaat over het Repair Café, waar je leert hoe je zelf kleine dingetjes repareert. Zo kunnen spullen nog prima een tijdje mee en hoef je iets niet nieuw te kopen. Het tweede artikel gaat over het ‘ontrommelen’ van je huis. Dit levert, als je het slim aanpakt, een schoon en opgeruimd huis op. In het derde artikel staan tips hoe je jezelf precies genoeg verzekerd, zodat je geen geld uitgeeft aan iets wat je toch niet gebruikt. Deze drie artikelen zijn pas het begin. Hou daarom ons blog in de gaten voor nieuwe verhalen van Genoeg Magazine!

Genoeg Magazine

Genoeg Magazine is een onafhankelijk tijdschrift en internetplatform. Het tijdschrift komt vier keer per jaar uit en bestaat uit vier delen: Gelukkig met Genoeg, Genoeg voor iedereen, Geld genoeg en Praktisch genoeg. Genoeg Magazine is te koop in de boekhandel en kiosk, maar je kunt het magazine ook online bestellen.

Mischa Oudolf, onze Marketing Manager, is erg blij met de samenwerking. “De visie van Genoeg Magazine past heel goed bij die van Simyo”, vertelt ze. “Simyo geeft zijn gebruikers de tools om slim om te gaan met hun bundels. Dankzij deze samenwerking kunnen zij hun kennis vergroten en krijgen ze slimme tips om meer uit minder te halen. Het Plezier van Genoeg noemen wij dat. Wij delen deze kennis graag. We zullen artikelen van Genoeg Magazine daarom blijven publiceren op ons blog.

Simyo lekker bezig

Heleen van der Sanden, uitgever en hoofdredacteur van Genoeg Magazine, verwacht veel van de samenwerking met Simyo. “Dankzij deze samenwerking kan Genoeg Magazine haar kennis en ervaring over het Plezier van Genoeg delen met een nieuwe doelgroep”, vertelt ze. “Hier hechten wij veel waarde aan: Genoeg Magazine wil zo veel mogelijk mensen inspireren om meer te doen met minder. Want het geeft natuurlijk voldoening als je precies genoeg hebt en geld over houdt voor de dingen die je belangrijk vindt in het leven. Het doel van Simyo sluit hier goed op aan, omdat de gebruikers van deze provider elke maand hun genoeg kunnen bepalen. Wij gaan ze tips geven om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.