Blijving home for Christmas

Simyo

Simyo beweegt met je mee tijdens de feestdagen

Goed nieuws! De Simyo feestsokken zijn helemaal terug van weggeweest. En dat is mooi, want dit jaar vieren we het iets anders dan normaal. We blijving home for Christmas! Heb jij ze vorig jaar moeten missen, zijn je huidige aan vervanging toe, of wil je er extra warm bijlopen tijdens de feestdagen? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen om ze gratis aan te vragen. Simyo beweegt deze feestdagen met je mee: van de woonkamer naar de keuken. Wees er snel bij, want op = op.

Feestsokken

Met de feestsokken aan zie je er extra feestelijk uit tijdens het etentje thuis. Wat zet jij op tafel dit jaar? Misschien hoef je daar helemaal niet over na te denken! Je maakt namelijk ook nog eens kans op een 4-persoons sterrendiner voor thuis. De instructies voor de winactie vind je op de label van de feestsokken.

Let op: De sokken worden geleverd binnen Nederland. Controleer je adresgegevens voordat je ze verzendt. Zo weet je zeker dat je feestsokken bij je aankomen. Per adres mag je één paar sokken aanvragen.

FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik de feestsokken binnen heb?

De levertijd is afhankelijk van de drukte bij onze bezorger ‘PostNL’. Wij proberen de feestsokken te leveren voor de Kerstdagen.

Hoeveel feestsokken mag ik aanvragen?

We versturen één paar Simyo feestsokken per adres.

De sokken zijn op. Kan ik alsnog kans maken op het sterrendiner voor thuis?

Je maakt alsnog kans! Wij geven er namelijk drie weg! Op onze Facebook en Instagram maak je kans op een sterrendiner door mee te doen aan het Jinglespel. Op 30 december maken wij de winnaars bekend via onze Facebook en Instagram pagina.

Op de winactie gelden onze actievoorwaarden.


    Discussie