Beste Prepaid provider Simyo

Beste Prepaid provider? Simyo, voor de vierde keer!

Nieuws

En dat is vier! Nadat we ‘m vorig jaar voor de derde keer op rij wonnen, is Simyo nu voor de vierde keer de beste Prepaid provider van Nederland. We vertellen je graag hoe het kan dat wij opnieuw het beste scoren.

Om welke prijs gaat het precies?

Beste Prepaid Provider SimyoDe award voor beste Prepaid provider wordt elk jaar in februari door Prepaidsimkaart.net uitgereikt. Dit is het grootste Prepaid portaal van Nederland. De prijs gaat over het afgelopen jaar. De award die nu is uitgereikt, gaat dus over 2016.

Om de winnaar te bepalen, toetst Prepaidsimkaart.net Prepaid providers op 22 criteria. Onder andere de kwaliteit van het netwerk, het tarief, de afrekening van belminuten en kb’s en de kwaliteit van de klantenservice worden beoordeeld. Een provider kan voor alle criteria een maximum aantal punten krijgen. De hoogst haalbare score is 216 punten.

De award voor beste Prepaid provider is niet alleen een vakprijs. Het is ook een échte consumentenprijs. Prepaidsimkaart.net bepaalde dit jaar namelijk samen met consumenten de toetsingscriteria. Ook konden consumenten hun Prepaid provider op deze criteria beoordelen.

Uitslag beste Prepaid provider award

  1. Simyo: 190 punten
  2. Vodafone: 180 punten
  3. KPN: 178 punten
  4. AH Mobiel: 172 punten
  5. Bliep: 166 punten

Waarom is Simyo opnieuw de beste Prepaid provider?

Simyo beste prepaid providerSimyo is natuurlijk niet zomaar de beste Prepaid provider. Daar zijn redenen voor. Zo zijn we goedkoper dan de meeste andere Prepaid providers. Ook betaal je nooit een buitenbundeltarief, iets dat veel mensen fijn vinden. We scoren extra punten omdat Prepaid klanten bij ons hun gesprek of internetsessie altijd af mogen maken. De verbinding wordt dan niet verbroken. Wel zo handig, toch? Tot slot ervaren Prepaid klanten van Simyo vrijwel nooit storingen en zijn ze erg te spreken over onze service.

Op naar ons eerste lustrum!

lustrum“We zijn heel blij dat we opnieuw de beste Prepaid provider van Nederland zijn”, vertelt Bart Versteijlen, de General Manager van Simyo. “Zeker omdat consumenten een belangrijke rol spelen in het bepalen van de winnaar. Zij zijn degene die Prepaid, in de meeste gevallen, dagelijks gebruiken. Wij zijn blij dat ze voor de vierde keer op rij zo tevreden over ons zijn. We blijven ons uiterste best doen om ook volgend jaar weer door onze klanten te worden verkozen tot de beste Prepaid provider.”

Over Prepaid van Simyo

Je hebt al Prepaid van Simyo vanaf 5 euro. Dit tegoed is onbeperkt geldig zolang je simkaart actief is. Je houdt je simkaart actief door ‘m minimaal één keer per half jaar te gebruiken. Met dit tegoed kun je mobiel bellen en internetten. Naast Prepaid beltegoed, kun je ook een Prepaid internetbundel kopen. Het verbruik van je belminuten en MB’s hou je via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app nauwkeurig in de gaten. Je weet zo dus altijd hoeveel beltegoed en MB’s je nog hebt! Simyo biedt trouwens niet alleen Prepaid aan, maar ook Sim Only abonnementen.

Discussie